Се прикажуваат сите 6 резултати

ISKRA транспортна количка LY-002

1,299.00 ден
• Димензии на артикалот: 380 mm • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгачка • Ø 75 mm Вртење

ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001

1,299.00 ден
• Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгање

Iskra PH 003 Транспортна количка

1,299.00 ден
Транспорт количка PH-003 • 580 x 300 x 120 mm (LxWxH) • MDF плочи со дебелина од 18,6 мм •

ISKRA транспортна количка LY-002

1,199.00 ден
• Димензии на артикалот: 380 mm • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгачка • Ø 75 mm Вртење

ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001

1,199.00 ден
• Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгање

Iskra PH 003 Транспортна количка

1,199.00 ден
Транспорт количка PH-003 • 580 x 300 x 120 mm (LxWxH) • MDF плочи со дебелина од 18,6 мм •