Се прикажуваат сите 3 резултати

Сет од 3 масички крем

1,499.00 ден
Шифра: BF69 Материјал: иверица 18mm Дрвени ногарки Димензии: 1.дијаметар 35cm; висина 45cm 2.дијаметар 35cm; висина 48cm 3.дијаметар 35cm; висина 51cm

Сет од 3 масички бели

2,099.00 ден
Шифра: BF67 MK22-01-01 Материјал: иверица 18mm Дрвени ногарки Димензии: 1.дијаметар 35cm; висина 45cm 2.дијаметар 35cm; висина 48cm 3.дијаметар 35cm; висина

Сет од 3 масички црни

1,899.00 ден
Шифра: BF66 Материјал: иверица 18mm Дрвени ногарки Димензии: 1.дијаметар 35cm; висина 45cm 2.дијаметар 35cm; висина 48cm 3.дијаметар 35cm; висина 51cm