Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA Bissa Чевларник со три фиоки бела

4,349.00 ден
Код на производ: 102.427.39 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 28 cm

IKEA Bissa Чевларник со три фиоки црно-кафена

4,349.00 ден
Код на производ: 502.484.28 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црно – кафена Димензии на производот: > Должина: