Прикажан е еден резултат

Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид

3,399.00 ден
ST PN-2500 2.5KW Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид Бела боја 2 степени на работа (1 kW/2