Се прикажуваат сите 6 резултати

Клуб маса и трпезариска 2 во 1 сонома

6,799.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм и 25мм кантирана со АБС трака од 1мм Едноставно и брзо склопување од

Клуб маса и трпезариска 2 во 1 бела

7,049.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм и 25мм кантирана со АБС трака од 1мм Едноставно и брзо склопување од

IKEA Tarendo Трпезариска маса

3,599.00 ден
Код на производ: 990.004.83 Карактеристики на производот > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Должина:

IKEA Melltorp Трпезариска маса

2,899.00 ден
Код на производ: 390.117.81 Карактеристики на производот > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Должина:

IKEA Tarendo Gunde Трпезариска маса со 4 стола

6,199.00 ден
Код на производ: 890.106.99 Карактеристики на производот: TARENDO трпезариска маса ( 990.004.83 ) > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја:

IKEA Tarendo Adde Трпезариска маса со 4 стола

6,999.00 ден
Код на производ: 790.106.90 Карактеристики на производот: TARENDO трпезариска маса (990.004.83) > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: црна ADDE