Се прикажуваат сите 4 резултати

Убодна пила Iskra ERO IE-JS710

4,599.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 710W Подесувачки агол на сечење: од 0-45° Број на движења – празен од: 1000

Убодна пила Iskra ERO IE-JS400

3,099.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 400W Подесувачки агол на сечење: од 0-45° Број на движења – празен од: 1000

Убодна пила MaxPuls MP-JS06

1,999.00 ден
Напон: 230V~50Hz Моќност: 570W Вртежи: 800-3000spm Должина на удар: 17.5mm Сечење во: » метал: 6mm » дрво: 65mm Агол на

Убодна пила MaxPuls MP-JS008

2,699.00 ден
Тежина 1400.0 гр. Шифра: 5982 Моќност: 350W Вртежи: 3000/мин Сечење во: -метал 6мм -дрво 55мм -пластика 20мм Гаранција: 6 месеци Шифра