Се прикажуваат сите 4 резултати

MaxPuls MP-ID004 Ударна бормашина + СЕТ алати

2,499.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 500W Вртежи: 0-3000/min Футер: 13mm + Сите додатоци прикажани на сликата во куферчето. Гаранција 1 година Шифра

Ударна бормашина MaxPuls MP-ID026

2,199.00 ден
Напон: 230V~50Hz Моќност: 850W Вртежи: 0-2800/min Дупчење во: » метал: 10mm » дрво: 30mm » бетон: 13mm Футер: 1.5-13mm 1

Ударна бормашина MaxPuls MP-ID15

1,799.00 ден
Напон: 220~240 V Фреквенција: 50 Hz Моќност: 710 W Вртежи: 0-2700/min Футер: 13mm Капацитет: Метал: 13mm Дрво: 13mm Бетон: 25mm

Ударна бормашина MaxPuls MP-ID028

2,699.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 1100W Вртежи: 0-2800/min Дупчење во: метал: 10mm дрво: 30mm бетон:13mm Футер: 13mm 1 година гаранција Шифра 6687