Се прикажуваат сите 4 резултати

Патрони за филтер за вода Piccolo

699.00 ден
Патроните на филтерот Piccolo со активен јаглен се менуваат на период од 3-6 месеци во зависност од потрошувачката на вода.

Филтер за вода Piccolo

1,899.00 ден2,499.00 ден
Филтеро Пиколо е наменет за физичко – хемиско филтрирање на вода. Се состои од куќиште кое се монтира на самата

Филтер Досал

1,099.00 ден
Филтерот ДОСАЛ со полифосфат е наменет за спречување на таложење на бигор во вашите машини за перење алишта, садови како

Сет од 10 заштитни маски KN95 со филтер

449.00 ден
KN95 e респираторна маска која ви овозможува висок степен на заштита и потполно се адаптира на лицето на корисникот со