Се прикажуваат сите 13 резултати

Фиокар со 4 фиоки Кватро

Original price was: 6,799.00 ден.Current price is: 5,099.00 ден.
Промотивно производот го добивате склопен. Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со ПВЦ трака. Шифра: 9902

Фиокар со три фиоки Трио сонома

Original price was: 4,199.00 ден.Current price is: 3,199.00 ден.
Промотивно производот го добивате склопен. Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со PVC трака. Боја: Сонома

Фиокар со три фиоки Трио

Original price was: 3,599.00 ден.Current price is: 2,999.00 ден.
Производот промотивно го добивате склопен. Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со PVC трака. Шифра: 1011

Фиокар Терни

Original price was: 2,799.00 ден.Current price is: 1,999.00 ден.
Промотивно производот го добивате склопен. Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Шифра: 1001

Фиокар Rigel темен даб

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,499.00 ден.
Изработен со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Фиокар Rigel сонома

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,499.00 ден.
Изработен со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Фиокар Sirius сонома

Original price was: 5,399.00 ден.Current price is: 4,899.00 ден.
Изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака од 1мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

Фиокар Sirius бел

Original price was: 5,399.00 ден.Current price is: 4,899.00 ден.
Изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака од 1мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

IKEA Kullen фиокар со две фиоки црн

2,299.00 ден
Код на производ: 603.221.30 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 35 см

IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки бел

Original price was: 7,999.00 ден.Current price is: 6,999.00 ден.
Код на производ: 903.092.45 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 140 cm

IKEA KULLEN Фиокар со 6 фиоки

6,679.00 ден
Код на производ:003.092.35 Карактеристики на производот > Материјал:  иверица > Боја:  црнаДимензии на производот: > Ширина: 140 см > Длaбочина:

IKEA Kullen фиокар со три фиоки бел

3,099.00 ден
Код на производ: 603.092.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm

IKEA Kullen фиокар со две фиоки бел

2,399.00 ден
Код на производ: 803.092.41 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 35 cm