Се прикажуваат сите 2 резултати

Мултифункционален сет за вежбање – Resistance bands set

599.99 ден
Одличен мултифункционален сет за вежбање кој ќе придонесе за одржување на вашата форма, како и напредок и постигнување на врвни

Revoflex Xtreme – Фитнес справа за вежбање

479.00 ден
Revoflex Xtreme е нов модел на фитнес справа наменета за интезивно, но и лесно вежбање. Доволно е само 15 минути