Се прикажуваат сите 3 резултати

Сет од 5 фитнес ластици

399.00 ден
Погодни за ефикасно тренирање на мускулите на бутовите,задникот и рацете. Достапни во 5 различни нивоа на оптеретувања Зајакнува: стомачни мускули

Мултифункционален сет за вежбање – Resistance bands set

449.00 ден
Одличен мултифункционален сет за вежбање кој ќе придонесе за одржување на вашата форма, како и напредок и постигнување на врвни

Revoflex Xtreme – Фитнес справа за вежбање

349.00 ден
Revoflex Xtreme е нов модел на фитнес справа наменета за интезивно, но и лесно вежбање. Доволно е само 15 минути