Се прикажуваат сите 7 резултати

IKEA POANG фотелја

7,199.00 ден
Код на производ: 392.407.87 Карактеристики на производот: Материјал: дрво, ткаенина Боја на рамка:  бреза Боја на перница:  светло беж Димензии

IKEA POANG фотелја

7,199.00 ден
Код на производ: 592.408.28 Карактеристики на производот: > Боја на рамка: црно – кафеава > Боја на перница: црна Димензии

IKEA POANG фотелја

7,189.00 ден
Код на производ: 392.407.92 Карактеристики на производот: > Боја на рамка: црно – кафеава > Боја на перница: светло беж

IKEA Pello фотелја

5,799.00 ден
Код на производ: 500.784.64 Карактеристики на производот > Боја: беж Димензии на производот: > Ширина: 67 см > Длабочина: 85

Фотелја Intex со табуретка

2,499.00 ден
Димензии на фотелјата: 130 x 99 x 76 см Димензии на табуретката: 64 x 28 см Максимална тежина: до 100

Фотелја Intex 107 x 104 x 69 cm

1,899.00 ден
Димензии: 107 x 104 x 69 cm Максимална тежина: до 100 kg Лесно пренослива и практична Изработена од PVC материјал

Фотелја Intex 84 x 99 x 76cm

1,299.00 ден
Димензии: 84 x 99 x 76 cm Максимална тежина: до 100 kg Подобрена удобност и стабилност Лесно пренослива и практична