Се прикажуваат сите 2 резултати

Организер за фрижидер Refrigerator Storage Box 1+1

599.00 ден
Искористете го максимално просторот во фрижидерот со Refrigerator storage box. Ќе Ви овозможи дополнително место за складирање потполнувајќи го неискористениот

Преносен фрижидер за ладење и греење

1,599.00 ден
Преносливиот фрижидер е идаелeн за секој автомобил и за секоја пригода. Изладете ги вашите пијалоци летоска или користете го во