Прикажан е еден резултат

Хоризонтална греалка

949.00 ден
ST HL-117HNP Хоризонтална греалка 2000W 2 нивоа на греење 1000/2000W заштита од прегревање прилагодлив термостат светлосен индикатор Шифра: 70794 Гаранција