Прикажан е еден резултат

Вертикална Хоризонтална Греалка

949.00 ден
ST FH-06HVNP Ексклузивна Вeртикална/Хоризонтална Греалка Два мода на физичко поставување – легната и исправена 2000W 2 нивоа на греење 1000/2000W