Се прикажуваат сите 2 резултати

Целофан за отстранување на целулит

349.00 ден
Целофан за отстранување на целулит. Без никакви скапи третмани и креми.

Целофан за топење на масти

349.00 ден
Витка линија со целофан за топење на масти. Обложете го Вашето тело со овој магичен целофан и слабејте дури и