Се прикажуваат сите 3 резултати

Циркуларна пила Iskra ERO IE-CS1800

7,599.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност :1800W Вртежи во празен од -5000 врт / мин Дијаметар на сечилото –  Ø 210mm

Циркуларна пила Iskra ERO IE-CS1500

7,099.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност :1500W Вртежи во празен од -5800 врт / мин Дијаметар на сечилото –  Ø 185

Циркуларна пила MaxPuls MP-CS024

3,699.00 ден
Тежина 2200.0 гр. MaxPuls Циркуларна пила за дрво Шифра: 6689 Напон: 230V-50Hz Моќност: 1400W Вртежи: 4800/мин Длабочина на сечење: – под агол