Се прикажуваат сите 3 резултати

Сет за разладување – водена завеса

499.00 ден699.00 ден
Ја намалува температурата и разладува Идеално за топли денови Создава чуство на вистинска свежина Брзо и ефикасно ладење Лесен за

Магична мултифункционална прскалка за црево

399.00 ден
Оваа прскалка ја чисти и пере нечистотијата од дрвените даски од дворовите, наслагите од листови и нечистотијата од олуците како

Магичното црево Magic Hose

Зошто го нарекуваме магично? Затоа што цревото се растегнува x3 од својата сопствена должина. Цревото е исклучително лесно и направено