Се прикажуваат сите 3 резултати

IKEA Not Подна ламба црна

1,249.00 ден
Код на производ: 201.398.74 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Височина: 175

IKEA Not Подна ламба за читање / црна

1,799.00 ден
Код на производ: 603.246.76 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Височина: 174

IKEA Lack клуб маса црна

2,299.00 ден
Код на производ: 401.042.94 Карактеристики на производот > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 90 cm > Ширина: 55