Се прикажуваат сите 3 резултати

Постоље за чадор 20L

799.00 ден
Шифра 180509 Димензии 45 x 45 x 15 cm Тежина 0.98 кг

База за чадор 10089

5,249.00 ден
Шифра: 10089 Димензии: 50x50x75cm Пластична, се полни со вода

База за чадор 10090

2,099.00 ден
Шифра: 10090 Димензии: 45x70cm Бетонска