Се прикажуваат сите 11 резултати

IKEA STALL чевларник

8,379.00 ден
Код на производ: 701.781.70 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Длабочина: 17 см

Претсобје Felis сонома

4,899.00 ден
Минимален и едноставен дизајн кој совршено би ви прилегал во Вашиот дом Изработена од оплеменета иверка со дебелина 25мм, и

Претсобје Felis

4,899.00 ден
Минимален и едноставен дизајн кој совршено би ви прилегал во Вашиот дом Изработена од оплеменета иверка со дебелина 25мм, и

Чевларник темен даб

3,699.00 ден
Чевларник со минималистички и едноставен дизајн. Боја: темен даб Шифра: C03 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам”

Чевларник сонома

3,699.00 ден
Чевларник со минималистички и едноставен дизајн. Боја: сонома Шифра: C02 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Чевларник во бела боја

3,699.00 ден
Чевларник со минималистички и едноставен дизајн. Боја: бела Шифра: C01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

IKEA Trones чевларник

2,499.00 ден
Код на производ: 003.973.07 Карактеристики на производот: > Материјал: полипропиленска пластика > Боја: бела Број во пакет: 2 парчиња. во

IKEA Bissa Чевларник со три фиоки бела

4,349.00 ден
Код на производ: 102.427.39 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 28 cm

IKEA Bissa Чевларник со три фиоки црно-кафена

4,349.00 ден
Код на производ: 502.484.28 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црно – кафена Димензии на производот: > Должина:

IKEA Bissa Чевларник со две фиоки бел

3,489.00 ден
Код на производ: 502.427.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 28 cm

IKEA Bissa Чевларник со две фиоки црно-кафена

3,489.00 ден
Код на производ: 902.484.26 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црно – кафена Димензии на производот: > Должина: