Се прикажуваат сите 3 резултати

Сунѓер за чистење со резервоар

649.00 ден
Главата е изработена од висококвалитетна пластика со заменлив сунѓер. Сунѓерот има абразивен слој на дното, за подобри резултати во чистењето,

Spin Scrubber – Ротирачка четка за чистење

929.00 ден
Исчистете брзо и лесно, без напор, со еден допир на копче. Четката има 300вртежи во минута. Одлична е за чистење

Повеќенаменски џогер за суво и мокро чистење со распрскувач

699.00 ден
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ГРАД! Повеќенаменскиот џогер за суво и мокро чистење допира до тешко достапните места и не дозволува