Се прикажуваат сите 2 резултати

Шејкер бел FABBYGO SB-102

1,099.00 ден
Моќност: 100 w 2 брзини Пластична чаша 450 ml. Нето тежина на производ: 0.916 kg Бруто тежина на производ: 1.1

Шејкер инокс FABBYGO SB-102C

1,290.00 ден
Шифра: 200526 Моќност: 100 w 2 брзини Пластична чаша 450 ml Нето тежина на производ: 0.917 kg Бруто тежина на