Прикажан е еден резултат

Шлајферка MaxPuls МP-SA018

2,099.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 260W Вртежи: 13.000/min Плоча: 90x187mm Шмиргла: 90х229mm Шмиргла Торба за прашина 1 година гаранција Шифра 6967