Се прикажуваат сите 3 резултати

Уред против штетници

1,099.00 ден
Идеална заштита од несакани посети на глувци, кртови, верверички, диви животни. Овој уред користи ултасонични бранови. Целосно е еколошки, без

Atomiо Zapber уред против штетници

499.00 ден
Електричен уред кој може да се постави во било која соба, канцеларија, кујна, ходник, гаража Целосно безбеден за употреба. Се

Riddex Plus уред против инсекти, комарци и штетници

399.00 ден
Ослободете се од разните инсекти, комарци, лебарки, глувци и други штетници. Работи на струја користејќи ултра-соничен и електро- vibrawave технологија