Се прикажуваат сите 7 резултати

Iskra E180 Батерија за батериска дупчалка штрафилица

1,599.00 ден
Модел – Е180 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-180 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 18 V, 1500 mAh Материјал за

Iskra E144 Батерија за батериска дупчалка штрафилица

1,599.00 ден
Модел – Е144 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-144 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 14,4 V, 1500 mAh Материјал за напон

Iskra E180 Батерија за батериска дупчалка \ штрафилица

1,499.00 ден
Модел – Е180 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-180 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 18 V, 1500 mAh Материјал за

Iskra E144 Батерија за батериска дупчалка \ штрафилица

1,499.00 ден
Модел – Е144 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-144 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 14,4 V, 1500 mAh Материјал за напон

Штрафилица MaxPuls MP-ES50

2,699.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 520W Вртежи: 0-4500/min Бит: 1/4” Бетон завртка: 6mm Метална завртка: 5mm Хекс футер 1 година гаранција Шифра

Штрафилица MaxPuls MP-ID30

1,599.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 400W Вртежи: 0-3400/min Дупчење во: 10mm 1 година гаранција

Штрафилица MaxPuls MP-CDD05 – 280W

1,499.00 ден
Штрафилица Напон: 230V-50Hz Моќност: 280W Вртежи: 0-750/min Дупчење во: метал:10mm дрво:20mm Футер: 1.5-10mm Вртежен момент: 23+1 1 година гаранција Шифра