Се прикажуваат сите 2 резултати

Безжично ѕвонче за влезна врата со 32 мелодии – работи на 220V

399.00 ден
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Ова звонче функционира на батерии. Инсталацијата е многу едноставна, можете да си одберете мелодија по ваш избор. Звукот

Безжично ѕвонче за влезна врата со 32 мелодии

399.00 ден
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Ова звонче функционира на батерии. Инсталацијата е многу едноставна, можете да си одберете мелодија по ваш избор. Звукот