Се прикажуваат сите 2 резултати

Ѕидна греалка за во бања

1,399.00 ден
ST BH-1200QNP Superior Technology Ѕидна греалка за во бања Кварцна 1200W IP24 стандард вклучување со повлекување 2/3 кварцни елементи Шифра:

Ѕидна греалка за во бања ST BFH-2000K TOWEL

2,399.00 ден
ST BFH-2000K TOWEL Ѕидна Греалка за во бања Вентилаторска IP24 стандард 2000W сушач за пешкири прилагодлив термостат две нивоа на