Се прикажуваат сите 5 резултати

IKEA Upplyst Ѕидна ламба

1,799.00 ден
Карактеристики на производот: Код на производот: 304.245.16 Димензии на производот: Ширина: 30 cm Длабочина: 8 cm Висина: 19 cm Должина

IKEA Arstid Ѕидна ламба

1,849.00 ден
Код на производ: 503.213.86 Карактеристики на производот > Материјал: метал, 100% полиестер > Боја: месинг/ бела Димензии на производот >

IKEA DROMHEM Ѕидна ламба

1,099.00 ден
Код на производ: 403.315.74
Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот
  > Ширина: 21 см > Длабочина: 9 см > Висина: 27 см > Кабел, Должина: 2,2 м
Димензии на пакување
Број на пакување: 1 > Должина: 27 см > Ширина: 21 см > Висина: 8 см > Бруто Тежина: 0,40 кг

IKEA 2 х Smila Mane Ѕидна ламба

1,099.00 ден
Код на производ: 200.108.33 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: жолта Димензии на производот > Ширина: 22 см

IKEA Smila Stjarna Ѕидна ламба

1,099.00 ден
Код на производ: 900.108.77 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: сина Димензии на производот > Длабочина: 7 см