Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA Lack Ѕидна полица црна

4,799.00 ден
Код на производ: 804.305.91 Карактеристика на прозиводот; > Материјал: иверица > Боја: црно кафеава Димензии на производот: > Ширина: 30

IKEA Lack Ѕидна полица бела

4,699.00 ден
Код на производ: 602.821.86 Карактеристика на прозиводот; > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 30 см