Прикажан е еден резултат

Dynamic Кварцна греалка

1,099.00 ден
Шифра 2573 Моќност: 500W/1000W/1600W макс. 3 степени на моќност; исклучување при пад; вентилатор; ладно куќиште Гаранција 1 година Димензии 450x265x365mm