Се прикажуваат сите 2 резултати

Xiaomi Redmi 9 64GB Carbon Grey

8,990.00 ден
Гаранција: 24 месеци Network: Technology: GSM / HSPA / LTE Speed: HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A BODY: Dimensions: 163.3 x 77

Xiaomi Redmi 9 64GB Carbon Grey

8,890.00 ден
Гаранција: 24 месеци Network: Technology: GSM / HSPA / LTE Speed: HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A BODY: Dimensions: 163.3 x 77