Прикажан е еден резултат

Dynamic Стаклена панелна греалка 2000W

5,999.00 ден
Шифра 7481 Калено стакло однапред IP24 водоотпорен Прилагодлива контрола на термостатот За заштита од прегревање Самостојна или монтирана на ѕид