Прикажан е еден резултат

Dynamic Греалка на плин

4,799.00 ден
Шифра 8255 Тип на гас: LPG Притисок: 2.8kPa Излезна топлина(kw): 1.4 (ниска), 2.8 (средна), 4.2 (висока) Потрошувачка на гас (g/hr):