Прикажан е еден резултат

Dynamic Панелна греалка

3,099.00 ден
Шифра 9352 Волтажа 220-240V Фреквенција 50/60Hz Moќност 1250 / 2500W Потенциометар Заштита од прегревање Гаранција: 1 година Димензии 940x120x500mm