Прикажан е еден резултат

Dynamic Стаклена панелна греалка 2000W

4,179.00 ден
Шифра 9716 Грејна моќ 2000W Самостојна или монтирана на ѕид Со далечински управувач Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање