Прикажан е еден резултат

Dynamic маслен радијатор

4,999.00 ден
Шифра 9717 2500W 13 ребра Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање Тркала за прилагодливо движење Гаранција: 1 година Димензии