Прикажан е еден резултат

Dynamic Радијатор

1,649.00 ден
Шифра 9719 Моќност : 2000 W Ротационен прекинувач Прилагодлив термостатот Безбедно термичко исклучување Заштита од прегревање Индикаторско светло Метален дизајн