Прикажан е еден резултат

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

20,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2930 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:732