Прикажан е еден резултат

VIVAX ACP-24CH70AESI PRO R32

56,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8206.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8206.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7327 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2402