Showing all 2 results

IKEA Tarendo Adde Трпезариска маса со 4 стола

6,899.00 ден
Код на производ: 790.106.90 Карактеристики на производот: TARENDO трпезариска маса (990.004.83) > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: црна ADDE

IKEA Melltorp Adde Маса со 2 стола

5,099.00 ден
Код на производ: 490.117.66 Карактеристики на производите: ADDE – Стол > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ > Боја: бела >Тестирано со: