Се прикажуваат сите 4 резултати

Подвижна клима – Разладувач на воздух FKL-JH20

3,999.00 ден
Моќност 80w Напон 220-240V~50Hz 3 брзини Резервоар за вода 4л Состав: метал, пластика, гума Шифра 177563

Подвижна клима – Разладувач на воздух FKL-JH20

3,899.00 ден
Моќност 80w Напон 220-240V~50Hz 3 брзини Резервоар за вода 4л Состав: метал, пластика, гума Шифра 177563

ST Air Cooler AC001A

1,399.00 ден
Superior technology Портабл мини разладувач на воздух 800мл резервоар на вода Работа на струја 220V + може да се вклучи

Подвижна клима – Разладувач на воздух AC210J

4,299.00 ден
Superior technology Разладувач на воздух 4 литри резервоар на вода Вклучени 2 патрони за вода Работа на струја 220V Прозорче