Се прикажуваат сите 2 резултати

Aleksa Pink столица за биро

Original price was: 3,499.00 ден.Current price is: 2,999.00 ден.
Столче за биро со наслон од мрежа и модерен ергономски дизајн. Црвста конструкција. Mеханизам со рачка за подесување на висината

Канцелариски стол Aleksa

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 2,999.00 ден.
Канцелариски стол  со наслон од мрежа и модерен ергономски дизајн. Црвста конструкција. Mеханизам со рачка за подесување на висината горе-доле.