Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA Arstid столна ламба

1,749.00 ден
Код на производ: 303.213.73 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, абажур текстил > Бела: месинг/бела Димензии на производот: > Висина:

IKEA Arstid Ѕидна ламба

1,749.00 ден
Код на производ: 503.213.86 Карактеристики на производот > Материјал: метал, 100% полиестер > Боја: месинг/ бела Димензии на производот >