Се прикажуваат сите 5 резултати

IKEA Askholmen Маса на расклопување за надоворешна употреба

2,979.00 ден
Код на производ: 602.400.35 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Askholmen стол на расклопување

2,699.00 ден
Код на производ: 502.400.31 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN стол на

IKEA Askholmen Маса за надворешна употреба

2,749.00 ден
Код на производ: 803.210.21 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Askholmen Маса на расклопување + стол

5,399.00 ден
Код на производ: 291.334.05 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Askholmen Маса со 2 стола

8,199.00 ден
Код на производ: 299.300.59 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на