Се прикажуваат сите 3 резултати

Биро Oxford – темен даб

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,699.00 ден.
Изработено од високо квалитетно оплеменета иверица Боја: темен даб Шифра: B03 Димензии Должина: 90cm /115cm Ширина: 50cm Висина: 84cm

Биро Oxford – бела боја

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,699.00 ден.
Изработено од високо квалитетно оплеменета иверица Боја: бела Шифра: B03 Димензии Должина: 90cm /115cm Ширина: 50cm Висина: 84cm

Биро Oxford

Original price was: 3,899.00 ден.Current price is: 3,699.00 ден.
Изработено од високо квалитетно оплеменета иверица Боја: бела и сонома Шифра: B03 Димензии Должина: 90cm /115cm Ширина: 50cm Висина: 84cm