Се прикажуваат сите 4 резултати

IKEA Bissa Чевларник со три фиоки бела

4,499.00 ден
Код на производ: 105.302.59 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 28 cm

IKEA Bissa Чевларник со три фиоки црно-кафена

4,499.00 ден
Код на производ: 605.302.09 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црно – кафена Димензии на производот: > Должина:

IKEA Bissa Чевларник со две фиоки бел

3,799.00 ден
Код на производ: 502.427.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 28 cm

IKEA Bissa Чевларник со две фиоки црно-кафена

3,799.00 ден
Код на производ: 902.484.26 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црно – кафена Димензии на производот: > Должина: