Прикажан е еден резултат

Dynamic Греалка конвектор CH-2000B

1,549.00 ден
Шифра 2582 Моќност: 750W/1250W/2000W макс. 3 степени на моќност; вентилатор; можност за на ѕид; термостат Гаранција: 1 година Димензии 570x140x400mm