Се прикажуваат сите 3 резултати

Греалка за бања De Longhi CALDOBAGNO HBC3052T

5,049.00 ден
Водоотпорна IP21 стандард Моќност 2400W Тајмер 24 часа Погодна за бања до 20м2 Функција против замрзнување Интегриран собен термостат Вентилатор

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

6,899.00 ден
Греач на водата од Inox Пумпа со притисок 15Bar Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи

DE LONGHI Кафемат EC 146.B

6,199.00 ден
Греач на водата од Inox Пумпа со притисок 15Bar Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи