Showing the single result

IKEA DROMHEM Ѕидна ламба

999.00 ден
Код на производ: 403.315.74
Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот
  > Ширина: 21 см > Длабочина: 9 см > Висина: 27 см > Кабел, Должина: 2,2 м
Димензии на пакување
Број на пакување: 1 > Должина: 27 см > Ширина: 21 см > Висина: 8 см > Бруто Тежина: 0,40 кг